Print this page

Nieuwe Micra

NIEUWE LOOK, TECHNOLOGIE EN VERBETERDE KWALITEIT

In het kort:

• Nieuwe look voor Nissans populaire stadswagen
• Ingrijpende restyling, voor- en achterkant volledig hertekend
• Nieuw interieur en nieuwe materialen
• Innovatieve technologische uitrusting met integratie van het nieuwe navigatiesysteem NissanConnect 2.0
• Rijkere standaarduitrusting en nieuwe personaliseringsmogelijkheden
• Op twee na meest verkochte Nissan-model in Europa

De MICRA is een van de meest markante wagens uit de geschiedenis van Nissan. Zijn dertigjarige succescarrière maakt hem tot een echte pijler voor het merk. Vandaag ondergaat hij een grondige update die veel verder gaat dan de klassieke facelift.

Design: nog meer MICRA

De Nieuwe MICRA meet zich een reeks ingrijpende koetswerkwijzigingen aan, met een volledig hertekende voor- en achterkant. Ook zijn interieur werd grondig herwerkt en hij kreeg er diverse nieuwe technologieën bij. Zo kan de Nieuwe MICRA naargelang de uitvoering beschikken over het allernieuwste navigatiesysteem, NissanConnect 2.0.

Het kleurenpalet voor het koetswerk telt voortaan tien tinten, waarvan er twee volledig nieuw zijn. Nieuwe lichtmetalen velgen van 15 en 16 duim maken het aanbod compleet.

De Nieuwe MICRA blijft trouw aan de filosofie van alle vorige MICRA-generaties, die van de ideale kleine stadswagen. De voorbije dertig jaar vonden wereldwijd meer dan zes miljoen MICRA's een eigenaar. Hij richt zich tot klanten die een praktische, stijlvolle, wendbare en toegankelijke stadswagen zoeken.

De huidige MICRA kon al bogen op een drukgevoede, rechtstreeks ingespoten benzinemotor (DIG-S), een parkeerhulpsysteem en een intelligente sleutel om de auto te ontgrendelen en te starten zonder de sleutel boven te halen.

Met zijn nieuwe look, zijn nieuwe uitrusting en zijn nieuwe interieurmaterialen volgt de Nieuwe MICRA het huidige model op, dat iets minder dan drie jaar geleden op de Europese markt is gelanceerd. De MICRA is het op twee na meest verkochte Nissan-model in Europa, na de cross-overs QASHQAI en JUKE.

Media

x

BIJ LEO PEETERS REEDS SALONVOORWAARDEN
GANS DE MAAND DECEMBER EN NOOIT GEZIENE
STOCKDEALS
BRENG EEN BEZOEK AAN EEN VAN ONZE VESTIGINGEN
EN MAAK VRIJBLIJVEND EEN TESTRIT