Nissan Leo Peeters
promo

Zorgeloos

De Winter in

Van 17/11/18 t.e.m. 31/01/19

In de winterperiode is een optimale conditie van uw Nissan zeer belangrijk. Kom daarom snel langs bij de Nissan-dealer voor een Wintercheck. Tijdens deze check worden de meest cruciale onderdelen van uw Nissan gecontroleerd. In de periode van 17 november t.e.m 31 januari 2019 kost deze check € 9,95.
MAAK DUS SNEL EEN AFSPRAAK!

LEO PEETERS zorgt er ook voor dat u goed voorbereid op wintersport kunt. Of u nu op zoek bent naar een dakkoffer, ski-dragers of sneeuwkettingen, bij uw Nissan-dealer bent u hiervoor aan het juiste adres. Vraag in onze showroom naar het aanbod.

CONTACTFORMULIER
De Winter in

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

Stock

CONTACTEER ONS

Onze diensten