logo
logo
promo

Award gewonnen !!!

Fleet Partners dealer of the year 2019

Van 01/01/2019 tot 31/12/2019

Fleet Partners dealer of the year 2019

Alle onafhankelijke leasingmaatschappijen hebben gestemd om de beste fleet concessiehouders van het land te kiezen. De winnaars per merk, per regio en natuurlijk ook de FLEET Partners Dealer of the Year 2019 (de nationale winnaar) werden op 10 januari 2019 bekend gemaakt tijdens de FLEET Manager of the Year gala avond.

ALD Automotive, Alphabet, Arval, Athlon Car Lease, Belfius Auto Lease, CIACfleet, DirectLease, J&T Autolease, KBC Autolease, LeasePlan, mobilease, Vancia Car Lease en ook Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, zaten samen om de FLEET Partners Dealer of the Year te kiezen.

Eerste stap: een “short list”

Als eerste stap in deze verkiezing had de redactie van FLEET alle concessiehouders geselecteerd die u terugvindt op het platform FLEET Partners en ook in de jaargidsen FLEET Partners Vlaanderen, FLEET Partners Brabant en FLEET Partners Wallonië. Het zijn immers deze concessies die een echte fleetstrategie hebben, ook op het vlak van communicatie. Iedere leasingmaatschappij kreeg ook de kans om zijn eigen lijst met preferred partners toe te voegen.

Met volgende criteria werd vooral rekening gehouden:

 • het bestaan van een fleetstructuur, specifieke fleetaanpak- en verkoop (zoals bijvoorbeeld flexibele openingsuren, business corner, pick-up & delivery, test- en vervangvoertuigen , car policy consulting, fiscale raadgeving, etc.)
 • samenwerking/relatie leasingmaatschappijen – dealer
 • feedback van de fleetowner naar de leasingmaatschappijen
 • aanbod van het fleetgamma van het merk
 • activiteit in de media, een specifiek fleetbudget, eigen fleetcommunicatie

Via een stemming op basis van deze criteria kreeg elke geselecteerde een score, waardoor per regio (Brabant, Vlaanderen, Wallonië) de beste dealer per merk werd verkozen.

Nationaal

Nationaal haalde Leo Peeters de hoogste score voor Nissan en daarom mogen wij ons FLEET Partner Best Dealer van Nissan noemen.

Leo Peeters NV haalde zelfs de shortlist van vijf genomineerden die in aanmerking kwamen voor de titel van allerbeste dealer van België, over alle merken heen.

 

Best Selling Ellectric Car

Voor de allereerste keer werd de trofee van Best Selling Electric Car uitgereikt. Afgelopen jaar was de Nissan LEAF het populairst met 973 exemplaren. De Japanner gaat de Tesla Model S (535) en de Volkswagen e-Golf (415) vooraf.

 

 

CONTACTFORMULIER
Fleet Partners dealer of the year 2019

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten