Nissan Leo Peeters
promo

Welke dagen zijn de vestigingen van Leo Peeters gesloten...

Kalender 2019 – jaarlijks verlof

01/01/2019 tot 31/12/2019

Op deze kalender kan u zien wanneer welke vestiging met jaarlijks verlof is.

Jaarlijks verlof voor

  • Aarschot: 29/08 tot en met 11/08
  • Keerbergen: 21/07 tot en met 04/08
  • Mechelen: 05/08 tot en met 18/08
  • Vilvoorde: 21/07 tot en met 04/08

De showroom blijft open.

CONTACTFORMULIER
Kalender 2019 – jaarlijks verlof

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

Stock

CONTACTEER ONS

Onze diensten