Nissan Leo Peeters
promo

Uitzonderlijke promoties en persoonlijk VIP-VOORDEEL !

PRIVATE VIP SALES EVENT

16/05/2019 tot en met 18/05/2019

Op 16, 17 en 18 mei organiseren wij het Private Sales VIP Event in onze showrooms. Wij zullen al onze klanten als een echte VIP behandelen met een glas cava, lekkere hapjes en uitzonderlijke promoties op onze gehele voorraad nieuwe Nissans en occasies.

Donderdag 16 mei  09u00 – 20u00
Vrijdag 17 mei          09u00 – 19u00
Zaterdag 18 mei      09u00 – 17u00

Graag tot ziens in onze showroom!

Het team van Leo Peeters

Aarschot – Keerbergen – Mechelen – Vilvoorde

CONTACTFORMULIER
PRIVATE VIP SALES EVENT

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

Stock

CONTACTEER ONS

Onze diensten