logo
logo
promo

THE MISSION STARTS NOW! Schrijf u NU in !!!!

MAAK ALS VIP KENNIS MET DE GLOEDNIEUWE NISSAN JUKE !

5 december 2019

RESERVEER UW AANWEZIGHEID VÓÓR 3 DECEMBER OP EVENT@LEOPEETERS.BE
(met vermelding van het aantal personen en in welke vestiging u klant bent)

 

Beste,
Vol trots nodigen wij u uit in onze vestiging te Keerbergen, Tremelobaan 252, voor de exclusieve vip avant-première van de nieuwe Nissan JUKE.

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

Naar goede gewoonte, bent u bij ons als trouwe klant erg belangrijk. Dat we dit moment graag aangrijpen om u extra in de watten te leggen, is vanzelfsprekend. Graag nodigen wij u en uw partner uit voor het VIP event van 5 december. U bent vanaf 18:00 uur welkom om ondergedompeld te worden in kerstsfeer en gezelligheid. Culinair genieten doet u aan één van onze foodtrucks waarbij u uitgebreid kunt kennismaken met ons team, onze vestiging en ons Nissan Gamma. Om 19.30 u is het dan zo ver… De eerste voorstelling aan het grote publiek van de Nissan JUKE.

Adembenemend is hij zeker!

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen.

Het Leo Peeters team van Keerkergen, Aarschot, Mechelen en Vilvoorde zal er voor U klaar staan!

Met Vriendelijke groeten,
Team Leo Peeters

 

RESERVEER UW AANWEZIGHEID VÓÓR 3 DECEMBER OP EVENT@LEOPEETERS.BE
(met vermelding van het aantal personen en in welke vestiging u klant bent)

CONTACTFORMULIER
MAAK ALS VIP KENNIS MET DE GLOEDNIEUWE NISSAN JUKE !

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten