logo
logo
promo

Gratis testweekend met de Nissan LEAF

Staycation e-weekend Testdrive!

Juli 2020

Heb jij al eens elektrisch gereden? Neen? Dan is dit jouw kans!

In de maand juli krijg jij de kans om een volledig weekend onze Nissan LEAF gratis te testen.

Ben jij toch eens benieuwd naar wat een elektrische wagen allemaal inhoudt en wil je het vooral graag zelf ervaren, dan ben je meer dan welkom in onze vestigingen (Aarschot, Mechelen, Vilvoorde en Keerbergen). De Nissan LEAF bevat tal van nieuwe technologieën, die wij jou graag demonstreren zoals de e-pedal, pro-pilot, pro-pilot park, en nog zoveel meer. Door intelligent driving, intelligent power en intelligent integration is de Nissan LEAF al jarenlang de best verkochte elektrische wagen in Europa.

Ervaar zelf de unieke voordelen van stil, stressvrij en schoon rijden. Wil jij graag deelnemen aan onze “Staycation e-weekend Testdrive?” Laat ons dan zeker iets weten op:

Aarschot 016/ 56 57 01
Mechelen 015/ 43 20 00
Vilvoorde 02/ 251 10 61
Keerbergen 016/ 53 33 83

Zo kunnen wij jouw testrit volledig verzorgen. Je kan ons ook een mailtje sturen of een testrit boeken via https://www.leopeeters.be/model/leaf/

Zet je ook zeker op “geïnteresseerd” in ons evenement op Facebook https://www.facebook.com/events/1767964246691431/

CONTACTFORMULIER
Staycation e-weekend Testdrive!

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten