logo
logo
promo

Al onze garages blijven open!

Corona update 1/11 tem 15/12

Van 01/11 tot en met 15/12/2020

WERKPLAATS, CARROSSERIE EN MAGAZIJN BLIJVEN VOLLEDIG OPEN

Onze werkplaatsen blijven open voor alle onderhouden, herstellingen en bandenwissels aan uw voertuig. Alle geplande afspraken blijven doorgaan. Heeft u nog geen afspraak kan u altijd online of telefonisch uw afspraak maken.

Heeft u een schadegeval kan u bij onze carrosserie-afdeling terecht voor de afhandeling en herstel van uw schadedossier.

Ons magazijn blijft open voor levering van onderdelen. Bestellingen bij het magazijn kan via mail, online of bij enkele artikelen ook telefonisch.  Zo kunnen we de bestelling klaarmaken en kan deze afgehaald worden op een afgesproken tijdstip.

 

Belangrijk is wel om een afspraak te maken op voorhand!

Dit kan door te bellen

Leo Peeters Aarschot: 016/56 57 01
Leo Peeters Keerbergen: 016/53 33 83
Leo Peeters Mechelen: 015/43 20 00
Leo Peeters Vilvoorde: 02/251 10 61

of online op onze website https://www.leopeeters.be/afspraak-inplannen/ 

 

Ons team en ons bedrijf hechten veel belang aan de hygiëne-maatregelen die COVID met zich meebrengt, zodat u veilig bij ons kan langskomen.
U hoeft het onderhoud of herstelling aan uw wagen dus zeker niet uit te stellen.

Door de nieuwe maatregelen worden we wel verplicht onze showroom met de wachtruimtes te sluiten dus u kan niet meer blijven binnen wachten. Het lekkere kopje koffie zal u dus even moeten missen. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

 

SHOWROOM

Bent u op zoek naar een nieuwe auto (nieuw of tweedehands) surf dan vanuit uw zetel naar onze website www.leopeeters.be. Onze showroom blijft jammer genoeg gesloten maar onze digitale showroom blijft 24/7 open. Ook kan u altijd een kijkje komen nemen in onze buitenshowroom waar onze stockvoertuigen staan.

Heeft u interesse in een specifieke wagen neem gerust contact op met ons verkoopsteam. We blijven bereikbaar voor u. We kunnen mekaar online zien samen met uw voertuig waarin u interesse heeft, en zullen al uw vragen beantwoorden.

 

 

 

 

 

LEVERING VAN UW WAGEN

Reeds verkochte voertuigen kunnen geleverd worden, weliswaar op afspraak. De verkoper neemt contact op met u wanneer de levering kan plaatsvinden.

Met respect voor social distancing overhandigen wij uw nieuwe wagen. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact op met ons verkoopsteam. Zij staan klaar voor u!

 

Zoals u kan zien doen wij er alles aan om u toch een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden, ook al is het nu wat meer op afstand.

Nog even dit: op maandag 9 en dinsdag 10 november zijn al onze werkplaatsen gesloten. Op woensdag 11 november zijn al onze garages volledig gesloten.

Team Leo Peeters

#Staysafe

 

CONTACTFORMULIER
Corona update 1/11 tem 15/12

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten