logo
logo
promo

Tim Briers aan het woord...

Een grote fan van elektrisch rijden met onze Nissan Leaf.

Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrische wagen te rijden van bij ons? Wel, het antwoord op die vraag, kom je hier te weten!

Eén van onze klanten, Tim, kocht enkele jaren terug zijn eerste Nissan LEAF. Hij is een echte ambassadeur van elektrisch rijden en maakte speciaal voor onze garage enkele filmpjes om jullie te helpen bij het maken van jullie keuze.

In zijn eerste video vertelt hij waarom hij koos voor deze wagen. In zijn tweede video neemt hij jou mee op pad. Samen kunnen jullie ervaren hoe stil, zuinig, ruim, vlot,.. kortweg fantastisch onze LEAF is!

Heel veel kijkplezier!

 

 

Hebben jullie vragen over elektrisch rijden, contacteer ons dan zeker via deze link.

CONTACTFORMULIER
Een grote fan van elektrisch rijden met onze Nissan Leaf.

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten