logo
logo
promo

Zin in een leuke prijs?

Wedstrijd voor onze +1000 Facebook Fans

Van 01/12 tot en met 23/12/2020

Niet enkel de kerstman legt dit jaar pakjes onder de boom, want de hele maand december geeft Nissan Leo Peeters op elke werkdag een leuk cadeautje weg!

We hebben zorgvuldig enkele super leuke prijzen uitgekozen! Hoe kan je deze winnen? Heel gemakkelijk! Uiteraard moet je onze Facebook-pagina Nissan Leo Peeters volgen. Dan kan je ons wedstrijdformulier invullen. Dit kan door op de foto hieronder te klikken of op deze link Wedstrijd Leo Peeters

 

We zullen van de winnaars een foto posten op onze Facebook en op onze website.

Een deelnemer kan slechts één prijs winnen.

Veel succes met je deelname!

Nissan Leo Peeters

CONTACTFORMULIER
Wedstrijd voor onze +1000 Facebook Fans

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten