logo
logo
promo

Saloncondities

Show must go on!

In deze tijd is alles anders dan anders, zo ook de Brussel Motor Show. Vanwege Covid-19 vindt deze plaats in onze showroom, oftewel van het Salon naar onze salon!

Deze aanpassing maakt het voor u niet minder interessant, integendeel. Met de Upgrade & Drive Deals bieden wij u meer voordeel dan ooit op een nieuwe Nissan. Hier op onze website hebben wij alle modellen en de ongekend scherpe Saloncondities voor u op een rij gezet. U ontdekt al snel dat uw voordeel kan oplopen tot wel € 9.750.

Om uw interesse in een nieuwe Nissan MICRA, JUKE, QASHQAI of ander model om te zetten naar een onvergetelijke deal, bent u welkom in onze showroom. Wij maken graag een afspraak, zodat u alle tijd en ruimte heeft en wij u een gezond en veilig bezoek kunnen garanderen.

Nog een garantie die u krijgt: wij bieden u een zeer straffe inruilprijs voor uw huidige wagen. Dat alles maakt uw Upgrade & Drive Deal toch niet te missen? U kunt nog profiteren tot en met 31 januari, dus graag tot ziens!

CONTACTFORMULIER
Show must go on!

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten